CELTA Volunteers

Shakespeare School ofera locuri GRATUITE la un curs de engleza generala, organizat sub egida Cambridge ESOL la standarde internationale. Trainerii vor fi profesori de limba engleza ce urmeaza un stagiu de perfectionare in cadrul cursului Cambridge CELTA.
Sunt acceptati la curs adolescenti si adulti cu varsta cuprinsa intre 16 si 50 de ani, cu nivel de cunoastere a limbii engleze intermediar (pre-intermediate- A2) si intermediar-superior (upper-intermediate – B2).

Numarul de locuri gratuite este limitat:

  • max. 8 cursanti/ grupa la nivelul intermediar (pre-intermediate) (A2)
  • max. 8 cursanti/grupa la nivelul intermediar-superior (upper-intermediate) (B2).

Perioada de desfasurare a cursului:

  • 27.07.2020 – 21.08.2020

Intervalul orar de desfasurare al cursului:

  • Luni-Vineri, 08:15 – 10:30

Locul de desfasurare al cursului:

Sediul Shakespeare School Brancoveanu
(Str.Martisor nr. 36, sector 4 Bucuresti, Zona Oraselul Copiilor)

Dupa completarea formularului, vi se va trimite link-ul catre testul grila pentru evaluarea nivelului de limba engleza, pana la epuizarea locurilor in grupe. Asadar, avand in vedere disponibilitatea limitata a locurilor, vor fi contactati pentru participare la curs doar 16 aplicanti (cate 8 pentru fiecare nivel), primii care au obtinut punctajele necesare.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos

Inscriere Student Volunteer


Acord primire informatii
*

* Scopul colectarii si prelucrarii acestor date: Datele dumneavoastra vor fi utilizate in scop legal si contractual. Pentru executarea contractului, datele vor fi retinute 10 ani, iar in cazul in care contractul nu se va incheia, pentru un termen de 1 an de la colectare. Daca ne veti da acordul pentru newslettere, datele vor fi retinute 5 ani. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a ne solicita restrictionarea prelucrarii sau de a va opune prelucrarii precum si dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a va adresa ANSPDCP. Mai multe informatii puteti gasi accesand Politica de Confidentialitate.

Testimonials

“This course will be really useful when I go back to school and I hope my students will benefit from all I have learned.”

Marta J., Spain

“Although very intense, the CELTA course has to be where I have learned the most about teaching.”

Diana Graur, Romania

“I honestly can’t imagine teaching without the knowledge I’ve gained through the CELTA training.”

Ramona Ivan, Romania

Ask a question

Newsletter
GDPR Consent *